Jåtun: Arbeid pågår!

På Jåtun kan du høre både hammerslag og brumming fra gravemaskiner. Lyden av utvikling!

Foto: Roar Malmin

Mens maskinførere fra TS-en er i gang med veier, lekeplasser og annen infrastruktur, har dyktige håndverkere reist de de første byggene i Husene i Skogen. Dette prosjektet er først ut av alt som kommer på Jåtun, og her er ca. 70 av til sammen 98 leiligheter allerede solgt. Innflytting starter neste år!

TS-en er også i gang med forberedelsene av videre byggetrinn på Jåtun. Mye skal på plass både under og over jorden, og alt skal skje i nøye planlagt rekkefølge. Vi skal holde deg oppdatert etter hvert som vi passerer nye milepæler og nærmer oss salgsstart på enda flere boliger på Jåtun. Følg med!

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: