På jakt etter julen? Du finner den i Hinna Park!

De gjør en fantastisk god jobb, de som pynter til jul nedenfor Jåtun.

De gjør en fantastisk god jobb, de som pynter til jul nedenfor Jåtun. Selv om vi er inne i den mørkeste tiden på året, virker det ikke slik når man vandrer gatelangs i Hinna Park. Her er det tusenvis av lys, små og store juletrær og massevis av julestemning både inne og ute.

Trærne langs veien er vakkert lyssatt og hilser deg velkommen ned til det store treet på festplassen. Troll-bygget er behørig pyntet bånd og sløyfe, og inne på Stadionparken finner du både gavene og julematen du trenger. Vi foreslår du tar spaserturen til Hinna Park allerede i kveld, kjenner litt på stemningen og nyter en varm kopp sjokolade. Kos deg!

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.
    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: