Rema 1000 kommer til Jåtun!

Arbeidet med lokket over den store rundkjøringen ved Jåttå videregående skole kan starte
allerede i løpet av høsten. Dette lokket vil gjøre det tryggere og mer lettvint for alle som skal
fra Jåtun til togstasjonen eller Hinna Park, og skape et grønnere og fredeligere nærområde.

Målet om at Jåtun skal bli byens beste nabolag, er enda et steg nærmere nå som REMA 1000 har meldt sin ankomst.

Handle grillmat på vei hjem, stikke ned i nærbutikken når du mangler smør til lørdagsgrøten og storhandle uten å betale bompenger. Med ny, stor og innholdsrik REMA 1000-butikk i nabolaget, blir det enkelt å leve kortreist på Jåtun. Tor Arne Birkeland, daglig leder i REMA Etablering Sør-vest AS, gleder seg stort til å åpne butikk på Jåtun. 

– Denne typen nye boligområder passer oss som hånd i hanske. Vi i REMA har søkelys på å være til stede der folk bor, og dermed være en del av løsningen for en mer bærekraftig og klimavennlig livsstil. Korte avstander fra våre hyller til folks kjøleskap er viktig når man skal leve mest mulig bilfritt, sier Tor Arne.

Rema-butikken blir en del av Handelshjørnet i Jåtunbyen, det spennende og omfattende prosjektet som kommer på tomten mellom Diagonalen/Fv44 og Husene i Skogen/Vodlaveien. Med et gulvareal på over 1200 kvadratmeter, er Tor Arne trygg på at butikken blir et fint innslag i Jåtun-beboernes hverdagsliv. 

– Det blir en moderne og flott butikk med stort utvalg. Mye mer enn 1000 varer, ler Tor Arne, og forteller videre: 

– Vi vil være en skikkelig nærbutikk, med alt det gode det innebærer for nabolaget. Et sosialt sted der du møter og prater med nye naboer og treffer serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Våre kjøpmenn ønsker alltid å bidra til trivsel i nærområdet, og det skal vi gjøre på Jåtun også. Så ja, vi ser virkelig fram til å bli en del av byens beste nabolag, smiler Tor Arne. 

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: