Jåtun: Bo med alle mulighetene på Forus i sykkelavstand

Norges største og viktigste næringsområde, Forus, ligger mindre enn 10 minutter unna for den som bor og sykler fra Jåtun. Det gir alle Jåtun-beboere et mangfold av muligheter innen karriere, shopping og rekreasjon, og bekrefter Jåtun som stedet å bo hvis du vil ha et kortreist hverdagsliv.

La oss være litt konkrete om Forus, hvor stort, viktig og mangfoldig Jåtuns nærområde egentlig er:

 • Over 3 000 virksomheter og 46 000 ansatte fra landets ledende virksomheter og multinasjonale storkonsern er å finne på Forus. Det betyr karrieremuligheter!
 • Virksomhetene her står for en femtedel av Norges verdiskaping.
 • Området er sentrum for Norges viktigste næring: olje og gass. Samtidig er energisektoren også representert av banebrytende innovasjon innen fornybar.
 • Forus er et handelssentrum. Kjøpesentrene Tvedtsenteret og Kvadrat har sammen over 200 butikker hvor du kan shoppe alt innen mote og husholdning.
 • Nær Jåtun finner du store varehus og detaljforhandlere. Her har du alt fra Kverneland Bil og OBS Bygg til Bohus og Elkjøp. Og IKEA, selvsagt.
 • Med et bredt treningstilbud, legger Forus til rette for en aktiv livsstil i kombinasjon med jobb. Hva med å prøve gruppetrening på CrossFit Centrum, klatrekurs på AIR by Boulder eller et slag på Sola Golfklubb?
 • Området har mange spisesteder. Her er noen anbefalinger: Sabi Sushi og Matsalen på Tvedtsenteret, Ikea-restauranten, Dominos og Bankers Pizza, iSushi og Paa Forus ved travbanen, Sola Bistro på golfbanen og ikke minst; Sjekk ut spisemulighetene på Kvadrat.

Så ja, Forus leverer! Sjekk ut leilighetene som nå er for salg på Jåtunhøyden, en kjapp sykkeltur unna.

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: