Husene i skogen

Husene i Skogen – kun få igjen

Pr. 12. april er 92 av 98 leiligheter solgt i Jåtuns første prosjekt.

Husene i Skogen er utvilsomt en av salgsvinnerne i Stavanger-regionen de siste par årene. I første trinn, som ferdigstilles juni 2021, er det kun to ledige. I trinn 2, hvor innflyttingen finner sted første halvdel 2022, finner du kun fire ledige. Interessen er vedvarende stor, og mest sannsynlig er tallene over utdatert når du leser dette. Det er Base Bolig og Ineo EIendom som står bak prosjektet, som er tegnet av Helen og Hard arkitekter

Foto: Roar Malmin

– Husene i Skogen er et solid bevis på at Jåtun har alle de kvaliteter folk etterspør med tanke på beliggenhet, planløsninger, arkitektur, materialbruk og fellesløsninger. Leilighetene som er igjen pr. i dag, er alle meget gode alternativer. Vi har flere interessenter som vi jobber med akkurat nå, og regner med at det blir flere salg i nærmeste fremtid, forteller markedssjef i Ineo Eiendom, Roy Klungtvedt, som likevel oppfordrer nysgjerrige til å ta kontakt.

Foto: Roar Malmin

– Det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Sjekk huseneiskogen.no og send oss en e-post hvis en av de ledige er aktuelle, oppfordrer Roy.

Følg med – det er ikke lenge til det kommer flere leiligheter for salg på Jåtun. Registrer deg på vår nyhetsbrevliste: https://jatun.no/meld-interesse

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: