3D av Husene i skogen

Først ut på Jåtun: Husene i Skogen

Husene i Skogen, det første boligprosjektet på Jåtun, er utviklet av Ineo Eiendom og Base Bolig i samarbeid med arkitektkontoret Helen & Hard.

Husene i Skogen, det første boligprosjektet på Jåtun, er utviklet av Ineo Eiendom og Base Bolig i samarbeid med arkitektkontoret Helen & Hard.

Her, lunt mellom skog og beitemarker nederst i høydedraget mellom Jåttåvågen og Jåttånuten, er arbeidet i gang med de nye, populære leilighetene. Roy Klungtvedt, markedssjef i Ineo Eiendom, forteller om stor interesse for å bo i Husene i Skogen.

– Vi forsto tidlig at folk var nysgjerrige på prosjektet. Vi fikk mange henvendelser allerede før vi startet markedsføring, jungelordet gikk. Etter hvert fikk vi et stort antall navn på interessentlisten. Mange var såpass motiverte at de banket på døren til kontoret vårt for å sikre seg leilighet før vi kunne melde offisiell salgsstart. Ingen tvil om at Husene i Skogen og Jåtun er et attraktivt sted. For alle generasjoner, sier Klungtvedt.

Massivtre og godt bomiljø
Mange var i utgangspunktet nysgjerrige på Husene i Skogen på grunn av beliggenheten og dens mange kvaliteter. Etter hvert som brikker som planløsninger, materialvalg og arkitektur falt på plass, ble stadig flere interessenter overbevist.

Massivtre – framtidens byggemateriale

– Husene i Skogen oppføres i Massivtre. Spørreundersøkelser blant kunder viser at bruk av bærekraftige materialer og moderne energiløsninger blir viktigere og viktigere for folk. I tillegg er prosjektet tilrettelagt for fellesskap og sosial bærekraft. Husene i Skogen får flere verdifulle fellesskapsløsninger som felleshus med kjøkken, drivhus, bildeling, elsykler, gjestehybler, delerom med verktøy og mer, forteller Klungtvedt.

Fremtidsrettet teknologi tilpasset beboerne
Tidlig i prosjektplanleggingen ble det bestemt at Husene i Skogen skulle tilrettelegges med teknologi som fremmer trivsel, komfort og sosial samhørighet.

– I Husene i Skogen er vi forkant og leverer teknologi som skal gjøre livet enklere og mer sosialt for beboerne. Det er utviklet en egen app med felles aktivitetskalender, mulighet for å reservere i bildelingsordning, bestille gjestehybel og mye mer. Alle kan få boligen sin levert som smarthus, både komplett og delvis. I det store og hele er Husene i Skogen et fremtidsrettet prosjekt på mange måter. En fin start på Jåtun-utbyggingen, smiler Roy.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.
    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: