Jåtun inngår samarbeid med Hinna Fotball

3. divisjonsklubben Hinna har blant annet brukt koronapausen til å tegne sponsoravtale med Jåtun verdt 500.000 kroner. I tillegg til arbeidet med det nye klubbhuset.

Da den tidligere Viking-spilleren Rasmus Martinsen vendte tilbake til moderklubben under fjorårets sommerpause visste han ikke helt hva han gikk til. Som førstemann ut i en ny og spennende rolle som salgs- og markedsansvarlig i Hinna Fotball var han spent. Samtidig så han fram til å spille fotball med barndomskompisene i Hinna igjen.

– Det har vært meget spesielt, ja. Slik det ser ut nå blir det sesongåpning hjemme mot Åkra 8. august. I beste fall, sier han.

Mens den viktigste oppgaven for spilleren Martinsen handler om sportslige resultater, er oppgavene til markedssjef Martinsen minst like viktige. Å sørge for at klubben har inntekter til drift og investeringer. Derfor legger arbeidet med å skaffe nye sponsorer beslag på mye av tiden.

– Det er et beintøft marked og vi konkurrerer med alt fra naboklubben i Jåttåvågen til skolekorpsene i bydelen. Nå har vi nettopp landet en god avtale med Jåtun, sier han.

Utbyggerne Base Bolig og Ineo Eiendom har skrevet en femårsavtale med Hinna, med en totalverdi på over 500.000 kroner.

Utbyggingen på Jåtun er er godt i gang, og Martinsen sier dette blir et nytt nabolag som klubben ønsker å ta godt imot.

– Det handler om å bygge gode nabolag. Hinna Fotball er en viktig aktør i arbeidet med å skape gode verdier, som samhold og integrering. Dette er verdier som også er viktige faktorer i vår bedriftskultur, derfor var det ikke spesielt vanskelig å inngå denne avtalen med klubben, sier Tom Rune Tjelta.

Han er daglig hos den nye hovedsponsoren og sier klubben til gjengjeld skal markedsføre utbyggingen, blant annet ved å tilby profilering i det nye klubbhuset og på klubbkolleksjonen. Det nye klubbhuset vil inneholde en storsal hvor det vil være kafé på kveldstid i ukedagene og arrangementer i helgene. Det skal være et samlingspunkt for barn og unge i bydelen. Storsalen vil få navnet Jåtunet.

I avtalen ligger det også at Hinna skal engasjere seg i humanitært arbeid.

– Vi ville ha med det punktet, for oss er det viktig sette samfunnsansvar på dagsordenen, utover bare det som skjer i egne rekker, sier Tjelta

Tjelta sier avtalen handler om mer enn økonomi.

– Vi skal etablere et trygt og godt nabolag for alle generasjoner og folk i alle livssituasjoner, med inkluderende sosiale soner og spennende møteplasser i grønne og innholdsrike omgivelser, sier Tjelta.

  • Les Aftenbladets omtale av saken her.

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Jåtun.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: